----- Actueel ---------------
S U C C E S V O L
Bij de prijsuitreiking ook al gedaan, maar hierbij willen we nogmaals alle deelnemers bedanken voor hun deelname. De koks, barmedewerkers en andere vrijwilligers willen we hierbij ook bedanken voor hun harde werken gedurende de toernooiweek en als vanzelfsprekend de sponsoren die het mogelijk maken om een zo mooi toernooi neer te zetten.

Hieronder een verslag van de finalepartijen.

In de herenenkel finale van de hoogste categorie was het Stijn Sprinkhuizen die er met de titel vandoor ging. Voordat hij zich voor de finale plaatste moest hij in de eerste ronde afrekenen met onze eigen Jos Wiggers. Jos kon maar een setje vlammen, waarna de fitter ogende Stijn de tweede en derde set gemakkelijk binnenhaalde.

In de halve finale trad Stijn aan tegen de nummer één geplaatste Bram de Nijs. Met 6-4 6-1 werd Bram naar huis gestuurd. De uitslag lijkt dik, maar toch hebben de beide heren meer dan twee uur op de baan gestaan.

De finale tegen Jonas Patist was een set erg spannend. Jonas speelde de eerste set prima, maar kon zijn niveau en een 4-1 voorsprong niet vasthouden. Stijn pakte de set in de tiebreak en won vervolgens de tweede set gemakkelijk. Hiermee pakte de voor TeNISSE spelende tennisser zijn eerste titel en verdiend. Volgend jaar staat hij met foto op de toernooiposter.

Dat geldt ook voor Stephanie Vermeulen-Pauwels. Die won met overmacht haar wedstrijden in een poule van vier. Haar eerste partij was nog wel pittig tegen Kimberley Goudt en met de nodige ups en downs greep ze toch de winst. Tegen Eva Hartogh en Sacha de Leeuw kende ze minder problemen zodat ze de titel greep in de hoogste categorie bij de dames.

In het herendubbel waren Jurjen Mooibroek en Sven Bakker duidelijk de sterksten. De andere koppels Stijn en Eddy Sprinkhuizen en Rogier van Housselt en Michel Kokkelaar deden het zeker niet slecht, maar konden niet reiken aan de winnaars.

Het damesdubbel kende een zinderde ontknoping. Eva Hartog en Kimberley Goudt hadden evenveel matchpunten als Stephanie Vermeulen en Ingrid Weegels, maar het setsaldo van Stephanie en Ingrid was duidelijk beter. Doordat het onderlinge duel zwaarder meetelt werden Eva en Kimberley de winnaressen. Het onderlinge duel kende een zeer raar scoreverloop. Stephanie en Ingrid stonden 6-0 5-1 voor. De partij draaide volledig om en Eva en Kimberley wonnen de partij alsnog.

Het mixdubbel werd gewonnen door de toernooicommissie. Kim Houmes en Jos Wiggers waren hierin het sterkste koppel en mochten er met de hoofdprijs vandoor.

De toernooicommissie


 
Kalender
 
 
Sponsors
 
klik hier voor meer informatie
 
SponsorKliks
 
“SponsorKliks,
 
Kantine
 
Informatie
 
Inschrijven kantinedienst