----- Actueel ---------------
Open Tennisdag TC Souburg
Voor wie gratis en geheel vrijblijvend eens wil kennismaken met de tennissport is onze jaarlijkse Open Dag daarvoor een uitgelezen mogelijkheid. Onze gediplomeerde tennisleraren verzorgen die dag een attractieve en gevarieerde tennisles om op een leuke manier kennis te maken met de aantrekkelijkheden van tennis.

zondag 25 maart (13:00u – 16:00u)We verwelkomen u om 13:00u graag in ons clubgebouw met koffie, thee of frisdrank en een informatiepakket.

Onze tennisleraren Ronald en Lucienne van den Broek-Sigmund en een aantal vrijwilligers staan daar klaar om u daarna kennis te laten maken met de tennissport. Tennisrackets en ballen zijn op de baan aanwezig.

Zowel jeugd als senioren worden hiervoor van harte uitgenodigd op ons gezellige tennispark; we sluiten om 16:00u af in het clubgebouw.En… bovendien!

Deelnemers aan de Open Dag kunnen tegen een zeer aantrekkelijk tarief lid worden van TC Souburg (tot meer dan 50% korting); voor seniorleden (vanaf 18 jaar) zijn er zelfs gratis kennismakingslessen bij de aanbieding inbegrepen.Vooraf aanmelden?

Alvast aangeven dat je zeer waarschijnlijk deel zult komen nemen aan de kennismakingsles op deze Open Dag kan vanaf heden via lobje@tcsouburg.nl (graag naam en leeftijd vermelden), maar u kunt natuurlijk ook op 25 maart onaangekondigd een bezoek brengen aan ons mooie tennispark.

 
Sponsors
 
klik hier voor meer informatie
 
SponsorKliks
 
“SponsorKliks,
 
Kantine
 
Informatie
 
Inschrijven kantinedienst